header

Gata pregătirea! Reîncepe campionatul

Formația de handbal masculin a clubului CSM Făgăraș a ajuns la finalul perioadei de pregătire și verificare. Timp de trei săptămâni, sub comanda antrenorului Adrian Petrea, sportivii au fost antrenați atât din punct de vedere fizic, cât și tactic. Meciurile amicale susținute i-au dat șansa acestuia să evalueze fiecare jucător în parte și să abordeze posibile noi formule de joc pentru meciurile oficiale.

În cadrul turneului susținut acasă CSM Făgăraș a învins echipa Odorheiului, ce activează în Diviza A, cu scorul 33-15, pierzând în fața adversarului din Liga Națională CSM Focșani, scor 22-24. Dacă în prima partidă CSM Făgăraș avut conducerea permanent, cea de-a doua nu a avut cel mai bun debut pentru băieții noștri, dar care după pauză au intrat în teren mult mai determinați și au recuperat diferența, spre final ajungând și la diferența de doar un gol.

Având în vedere că scorul nu a fost principalul obiectiv propus pentru aceste turnee, putem spune că echipa începe să aibă o altă înfățișare.

DSC_3459

Adrian Petrea: “Cele două meciuri pe care le-am disputat la Făgaraș au fost foarte utile pentru a perfecționa ceea ce am pregătit din punct de vedere tactic și fizic în vederea meciurilor oficiale care urmează. Îmi felicit jucătorii pentru efortul depus și suporterii care au venit alături de noi să ne vadă la lucru. Sunt încrezător în potențialul jucătorilor și în ceea ce am pregătit pe plan tehnico-tactic. Așteptăm cu nerăbdare primul meci oficial împotriva liderului la zi al Ligii și nu putem decât să abordăm cu încredere și curaj acest meci. Ne dorim să facem un joc bun, și de ce nu un rezultat surpriză. Contez și pe aportul publicului făgărașean în acțiunea noastră de a câștiga cât mai multe partide, cel puțin cele de acasă. ”

DSC_3498

Amintim că în săptămâna ce urmează se reia Campionatul Ligii Zimbrilor cu etapa a– XV-a în care făgărășenii vor întâlni echipa CSM București, pe teren propriu. Meciul va avea loc miercuri, în Sala de Sport a Colegiului Național “ Radu Negru” din Făgăraș, începând cu ora 18:00. Publicul este așteptat pentru a vedea un handbal de calitate și pentru a susține echipa în drumul său către un loc cât mai bun în clasament.

text: Diana Boriceanu
foto: Cristian Ramba

Va rugam sa apreciati pagina: