header

A doua remiză pe teren propriu

Încă un rezultat bun pentru echipa noastră într-o partidă contra unei echipe care are obiectiv de podium.
Sâmbătă 10 noiembrie, Eugen Frățilă si compania au reușit să surprindă plăcut spectatorii, oferind  un meci de zile mari contra celor de la Politehnica Timișoara.

DSC_3783Începutul de partidă a fost mai insiprat pentru făgărașeni, care după 10 minute aveau un avans de 3 puncte, C.Vancea și S.Huta realizând fiecare câte o dublă. În poartă R. Vîlceanu, ajutat și de o apărare arțăgoasă, are intervenții sigure și în următoarele 5 minute, avansul sare la 5 puncte. Bănățenii par surprinși de apărarea CSM-ului; play-maker-ul de națională Fenici, este incomodat și nu poate face jocul echipei așa cum îți dorește. Până în minutul 25 oaspeții revin totuși la două lungimi, dar îmbucurătoare este atitudinea făgărășenilor și apetitul de joc. E. Turcu revine în echipă după o accidentare ce l-a ținut câteva luni departe de teren, A. Cîmpan marchează spectaculos, Vîlceanu apără o lovitură de la 7 metrii, impunându-se și în duel 1 contra 1 în ultimele secunde. Finalul primei părți, avans CSM-ul, 14-12.

DSC_8408

Partea secundă nu are cel mai bun început, reușim să ne apărăm, dar de 2 ori la rând ratăm de la 7 metrii. Adversarul nu iartă și în doar 4 minute, ne vedem egalați 14-14. Până în minutul 40, bănățenii iau și un avans de 2 puncte, după faze create de experimentații Irimescu și Șania. Pentru CSM, N. Ungureanu marcheză și apoi recuperează mingea pe apărare, în situație de inferioritate numerică. Aceeași inferioritate este gestionată bine și pe atac, unde A. Bejinariu marchează dar obține și o eliminare a adversarului. Egaliatate din nou, 18-18. Tot Bejinariu este cel care aduce CSM în avantaj după un gol marcat pe contraatac. R. Vîlceanu ne salvează din nou și T. Constantinescu marchează și el din extremă după ce este servit elegant de Ungureanu. Vîlcenau scoate a doua lovitură de la 7 metrii din patidă, A. Popia marchează; minutul 43, 21-18.

DSC_8423

Până în minutul 50, marcăm pe flancul drept prin Constantantinescu și Ungureanu și se pare că muniția CSM-ului s-a terminat; preț de minute bune ne apărăm, încurcăm adversarul, dar din păcate nu mai reușim să marcăm. În cele din urmă timișorenii egalează în minutul 58. Avem time-out și atac, dar din nou pierdem mingea. Cum aruncările noastre spre poarta timișorenilor au fost tare neinspirate, colac peste pupăză, s-au trezit si cavalerii fluierului, la fel de neinspirați.

Că nu au văzut forțare în atac prima dată, (…) se mai întâmplă; nici a doua oară, (…) ce să mai zici? Dar că intră mingea în poartă, și cavaleru’ flutură din brațe,(…) deja rămâi perplex.
Alte 2 puncte pierdute de CSM în ultimele secunde dar una peste alta, ca să încheiem optimist, ne bucurăm că avem echipă! Dacă o ținem tot așa, o să vină și punctele.
Următorul test, deplasare la Suceava, miercuri 14 noiembrie.
Baftă băieți!

 

Va rugam sa apreciati pagina: