header

Comunicat de presă

Activitatea sportivă pe care o desfăşurăm prin echipa de Handbal a oraşului Făgăraş, este dedicată în primul rând suporterilor din localitate; acelora dintre dumneavoastră care meci de meci veniţi la sală pentru a susţine echipa, indiferent de rezultatele pe care aceasta le are. Pentru aceasta, vă mulţumim!

DSC_8617

Iniţial am dorit ca în ultimele etape din play-out şi implicit ultimele partide ale ale sezonului (cele de pe teren propriu), accesul să fie gratuit – deoarece suportul dumneavoastră este foarte important pentru moralul echipei şi pentru atingerea obiectivului, acela de a merge la barajul pentru evitarea retrogradării.

Ulterior (văzând şi parcursul pozitiv în acest final de sezon), am considerat că şi la baraj este nevoie de suportul dumneavoastră şi astfel vom pune la dispoziţie, GRATUIT, transportul pentru 100 de persoane la fiecare partidă de la baraj. CSM Făgăraş va disputa 2 partide, în perioada 14-17 iunie, la Braşov. Data exactă pentru fiecare meci va fi stabilită prin tragere la sorţi.

Având în vedere că vom juca pe teren propriu miercuri 10 mai (Steaua Bucureşti) şi sâmbătă 27 mai (CSU Suceava), la intrarea în sală, vor fi disponibile tabelele nominale pentru înscriere.*

Pentru ultimele meciuri de pe teren propriu, biletele vor fi contracost.

* Înscrierile vor fi pe bază de buletin/carte de identitate.

Conducerea Clubului Sportiv Municipal Făgăraş

Va rugam sa apreciati pagina: