header

Continuă play-out-ul. Deplasare la CSM Bacău

  • Victorie în prima etapă de play-out
  • Pauză competițională datorată activităților echipelor naționale
  • Etapa a 2-a, la Bacău

Victorie cu HC Buzău

În partida de pe teren propriu cu HC Buzău primele 20 minute au fost mai dificile, până când elevii lui Adi Petrea au reușit să se distanțeze la mai mult de două lungimi pe tebelă, pentru ca apoi presiunea rezultatului să fie pusă pe adversar. La pauză scorul a fost 12-6, diferență confortabilă, ce a dat prilej echipei noastre să abordeze mai relaxat partea secundă.

56894434_1303706733114882_2306455329816182784_o

Nici în repriza secundă HC Buzău nu a pus probleme făgărășenilor și astfel s-a conturat prima victorie din play-out, 22-17. Încrederea în forțele proprii și determinare în defensivă, au condus la reușită, care este de bun augur pentru moralul echipei în perspectiva partidelor viitoare.

Jucători din lotul CSM-ului la echipa națională

Imediat după încheierea primei runde din întrecerea internă, a avut loc reunirea echipelor naționale, unde au fost convocați, pentru lotul secund Dan Vasile (portar) și Gabriel Ilie (inter stâga). Amândoi au fost selecționați în premieră pentru naționala de seniori.

DSC_0011

Deplasare la Bacău

Astăzi, 17 aprilie, echipa noastră joacă pe terenul celor de CSM Bacău. Se anunță o partidă interesantă, dechisă oricărui deznodământ; în urmă cu doar câteva săptămâni CSU din Suceava pleca învingătoare de la Făgăraș. Ulterior, CSM Bacău a plecat învinsă de la Făgăraș. Surpriza prime etape din play out a venit de la Suceava de unde CSM Bacău a plecat cu toate cele 3 puncte.

 

Clasament înainte de etapa a 2-a

Pos. Echipa V E I Pct
CS Universitatea Cluj 0
Minaur Baia Mare 8
CSM Bacău 4
CSM Făgăraș 6
CSU Suceava 4
CS HC Buzau 2012 2
Va rugam sa apreciati pagina: