header

CSM București pleacă cu toate punctele de la Făgăraș

dsc_0669

Etapa a X-a Ligii Zimbrilor a adus la Făgăraș echipa CSM București condusă de pe margine de Zvonko Sundovski. După un început de campionat nu foarte bun al bucureștenilor, aceștia au venit la Făgăraș cu sete de victorie, deoarece poziția în clasament (abea locul al șaselea) nu este una confortabilă față de investițiile ce s-au făcut încă din debutul sezonului în capitală.

dsc_0727

 

Prima repriză, făgărășenii au jucat cu teamă parcă de apărarea ce le stătea înainte și nu au reușit să marcheze decât 4 goluri până în minutul 16. Pe fondul ratărilor, contraatacul oaspeților și-a îndeplinit scopul și la pauză bucureștenii aveau un avans confortabil de 8 goluri (scorul arăta 5-13).

 

dsc_0695

dsc_0680

dsc_0688

 

A doua parte a jocului a venit cu câteva incursiuni personale ale lui Mateoniu și aruncări reușite ale interului stâng Filip, în apărare  Mînea și Alisie s-au făcut din nou remarcați, iar Dincă a marcat pe contraatac. În aceste condiții scorul este adus la 9-15 în minutul 40. Nu a fost suficient deoarece oaspeții nu au cedat și scorul final al întâlnirii a fost de 14-26. Bucureștenii se întorc acasă cu toate punctele puse în joc.

 

dsc_0818

dsc_0780

 

Echipa CSM Făgăraș : Răzvan Szopca, Adrian Șuteică, Radu Ivanov – în poartă, Alexandru Dedu , Marian Filip (6), Lucian Arsene (1),  Răzvan Mateoniu (4), Eugen Frățilă (2),Ovidiu Pasere,  Bogdan Dincă (3), Mircea Alisie, Claudiu Mînea , Robert Voica, Andrei Nagy.

 

dsc_0821

 

Următorul meci CSM Făgăraș îl va juca abia pe 12 noiembrie în deplasare, în compania celor de la SCM POLITEHNICA TIMIȘOARA.

 

 

 

 

 

 

 

Va rugam sa apreciati pagina: