header

CSM Făgăraș – AHC Dunărea Călărași 23-24

Etapa a 16 – a a Ligii Zimbrilor a adus la Făgăraș echipa AHC Dunărea Călărași. În tur scorul a fost 32 -24. În această partidă antrenorul Liviu Andrieș nu s-a putu baza pe Alexandru Dedu, accidentat. Față de partida precedentă a fost apt de joc și interul stâng Marian Filip.
Jocul a început ezitant pentru formația făgărășeană care în minutul 9 era condusă cu 1-4. Apo a venit o dublă eliminare a jucătorului Irakli Chikovani din formația oaspete și până în minutul 15 , CSM Făgăraș a egalat (5-5) prin Marian Filip aflat la a 3-a reușită. A urmat iarăși o perioadă de bâlbâială și în atac și în apărare: minutul 19, 6-9 pentru oaspeți. Până la finalul primei reprize diferența s-a mărit: 9-13.
dsc_4892-2
A doua repriză a continuat în aceeași manieră în care s-a terminat prima : motorul echipei Marian Filip a continuat să marcheze și din acțiune și din loviturile de la 7 metri, dar faza defensivă nu a mai fucționat ca în alte dăți. În minutul 38 diferența era de 5 goluri pentru oaspeți, 13-18; Mircea Alisie pe atac a marcat și Răzvan Szopka în poartă a intervenit în fața experimentatului Florin Acatrinei și pe următorul atac același Alisie a obținut aruncare de la 7 metri și eliminare la adversar. Au urmat câteva minute fără prea multe soluții în atac și nici în defensivă (am prmit gol cu un om în plus pe teren) – minutul 43, 16-20.
dsc_4915-2

Din minutul 49 s-a dat trezirea în tabăra făgărășeană. Am reușit să marcăm de trei ori prin Eugen Frățilă, Emilian Turcu și Mircea Alisie (obținând din nou eliminarea unui adversar) fără să primim gol, iar publicul s-a dezmorțit și el pe final de partidă.

dsc_4976-2

dsc_4967-2

dsc_4950-2

Cu 4 minute înainte de final, la scorul de 21-22, adversarii primesc încă o eliminare; după un atac nefinalizat, cu joc pasiv al oaspeților, urcăm pe faza ofensivă unde Darius Apolzan este faultat la semicerc de cel mai bun jucător al echipei adverse – Florin Dospinescu; minutul 58 – aruncare de la 7 metri – Marian Filip lovește bara.

dsc_4981-2

Pe următorul atac primesc și oaspeții lovitura de pedeapsă și ei nu ratează.

dsc_4994-2

Marian Filip încheie seria golurilor din acest meci cu a 11-a sa reușită. Scor final 23-24. CSM Făgăraș încheie anul în Liga Zimbrilor cu 2 victorii și astăzi bifează a 14-a înfrângere.

 

Va rugam sa apreciati pagina: