header

CSM Făgăraș – CSA Steaua București

CSM Făgăraș – CSA Steaua București

DSC_2282

DSC_2285

DSC_2290

În cadrul etapei a VI-a a returului de play-off, CSM Făgăraş a primit vizita echipei CSA Steaua Bucureşti. Echipa noastră venea după un rezulalt pozitiv, victorie cu CSM Focşani şi aşteptările pentru meciul cu Steaua erau mari –  având în vedere că în sezonul regulat, partida de pe teren propriu s-a terminat la egalitate; totuşi faţă de acea perioadă, Steaua a reuşit patru victorii consecutive în play-out şi se situa pe primul loc înaintea meciului de miercuri, 10 mai.

Pentru această etapă, Liviu Andrieş nu l-a inclus în lot pe Marian Filip, acesta din urmă acuzând o accidentare. De asemenea Eugen Frăţilă nu a bifat nici un minut în partidă, nefiind 100% refăcut după partida cu Focşani.

DSC_2292

Meciul a început ceva mai greu pentru făgărășeni, care au marcat de abea în minutul 10. Dincă, Turcu, Bahan și de două ori Apolzan l-au luat la țintă pe portarul advers și de cealaltă parte oaspeții au reușit să marcheze gol după gol, mai ales prin extrema stângă.

DSC_2293

DSC_2295

DSC_2297

Cu câteva intervenții bune din partea lui Szopka în poartă, până în minutul 20 elevii lui Liviu Andriș au redus din diferență și s-au apropiat la doar două lungimi de Steaua. De menționat jocul bun al interului stâng, Ovidiu Pasere; acesta reușit să facă uitată absența lui Filip din teren, asumându-și răspunderea în momente dificile ale partidei.

DSC_2332

Spre finalul primei reprize lipsa de soluții și precipitarea, au făcut ca Steaua să se desprindă  la 4 goluri, după ce în încercarea de repunere rapidă, cei surprinși am fost tot noi, pentru că s-a pierdut mingea ușor și pe contraatac, oaspeții nu au iertat. Apoi fiind în superioritate numerică, Lucian Arsene a reușit un gol din poartă-în-poartă, dar pe următoarele atacuri, jucătorii noștri nu au reușit să marcheze din situații clare și astfel scorul la pauză a fost 9 – 13.

DSC_2306

DSC_2305

Repriza a doua nu a început deloc mai bine pentru CSM Făgăraș, oaspeții reușind să se distanțeze la 6 goluri pe tabela de marcaj. Până la jumătatea reprizei Ovidiu Pasere a reușit să marcheze din acțiune de trei ori, dar fără prea mult folos pentru că apărarea noastră nu a prins cea mai bună zi; nici introducerea în poartă a lui Adrian Șuteică nu a adus nimic nou.

DSC_2341

DSC_2331

Spre finalul partidei, Liviu Andrieș a încercat diverse formule de joc și a folosit aproape toți jucătorii pe care i-a avut la dispoziție. Mihai Blaga a intrat în locu lui Dincă, Călin Leordean în faza de atac în locul lui Bahan, dar aceeași lipsă de inspirație în fața portarului advers, s-a menținut până la final. Răzvan Mateoniu – intrat pe post de extremă – și Turcu reușesc să marcheze spre final, iar Apolzan închide partida cu un ultim gol: scor final 19-23.

DSC_2348

DSC_2378

DSC_2356

DSC_2314

De această dată vestea cea bună a venit de la Satu Mare, unde echipa din localitate nu a reușit să câștige cu CSM Focșani; în consecință, din punct de vedere matematic, CSM Satu Mare nu mai are șanse să se salveze de la retrogradare, chiar și cu o victorie împotriva echipei noastre. Ultimele două partide vor fi pentru stabilirea finală a clsamentului, deoarece CSM Făgăraș și-a atins în proprție de 100% primul obiectiv: acela de a merge la barajul pentru rămânerea în Liga Zimbrilor.

DSC_2339

 

Etapa următoare (a șaptea) CSM Făgăraș va sta, iar pe data de 20 mai (etapa a opta) se va deplasa la Satu Mare.

DSC_2387

Va rugam sa apreciati pagina: