header

CSM Făgăraș încheie anul cu un joc în Cupa României

După calificarea obținută în optimi împotriva divizionarei secunde CSM Oradea, echipa noastră s-a deplasat în Constanța pentru a disputa ultima partidă din acest an, împotriva celor de la HC Dobrogea Sud. Partida a contat pentru treapta următoare a competiției și anume sferturile Cupei României.

Pentru această partidă nu au făcut deplasarea Florin Acatrinei, Cosmin Capotă și Răzvan Szopka, în schimb a revenit Marius Bahan, care a și bifat câteva minute.

A fost un meci fără presiune pentru băieții noștri și acesta s-a văzut prin jocul bun arătat de elevii lui Liviu Andrieș. Prima parte a jocului a fost echilibrată. Până la jumătatea reprizei, deși Bogdan Fuică a închis poarta de câteva ori în fața constănțenilor, tot gazdele au condus ostilitățile. Dar cu o apărare ceva mai agresivă, până la finalul primei părți, puțin a lipsit ca să se intre la cabine cu un rezultat de egalitate: în ultimele secunde gazdele marchează și repriza se încheie cu scorul de 10-9.

Făgărășenii nu au cedat nici în repriza a doua. Chiar dacă gazdele s-au desprins la 2-3 lungimi până la jumătatea reprizei, partida s-a decis în ultimele 6 minute, când nici elevii lui Andrieș nu au mai forțat. HCDS Constanța a înscris de 5 ori și a primit doar un gol. Scor final 30-23 și CSM Făgăraș rămâne cu performanța de a fi ajuns, în premieră, până în sferturile Cupei României.

CSM Făgăraș: Fuică și Ivanov (în poartă), Turcu 5 (g), Constantinescu 5, Filip 3, Vaidasigan 3, Alisie 2, Bejinariu 2, Leordean 1, Mateoniu 1, Dedu 1, Bajan, Mînea, Blaga, Dincă

 

Cristian Ramba

 

Va rugam sa apreciati pagina: