header

Cu și despre Tiberiu Constantinescu

Tiberiu Constantinescu este unul dintre componenții de baza ai echipei de handbal masculin a Clubului Sportiv Municipal Făgăraș. Sportivul este născut pe data de 21.10.1987 în București și evoluează pe postul de extremă dreapta . Cu numărul 21 pe echipamentul de joc, are 1 metru și 87 de centimetri înălțime și 91 de kilograme .
A început sa joace handbal la Muntenia, un club sportiv privat de juniori din București .
A activat apoi pentru echipele Uztel Ploiești, CSM București și CSM Ploiești . În anul 2012 a revenit la CSM București, unde a jucat cinci sezoane ,trecandu-și in palmares, alături de aceasta , trei medalii de argint și câștigarea Cupei României, în anul 2016. A sosit la echipa Făgărașului în anul 2017, de atunci, înscriind 115 goluri în tricoul formației noastre. Este o extremă rapidă, care face ambele faze ale jocului: atac și apărare,și care ne încântă cu evoluțiile sale excepționale, contribuind la fiecare victorie a formației.

DSC_6668

1. Ce înseamnă handbalul pentru tine ?
Handbalul este atât meseria mea cât și pasiunea mea.

2. Care este povestea carierei tale de pana acum ? Cum ai început acest sport?
Am început handbalul ca urmare a unei preselecții de la sfârșitul clasei a7-a împreună cu un prieten bun deoarece ne-am gândit că este un bun prilej să ne ocupăm timpul în acea vacanță de vară.

3. Ce sfaturi le dai copiilor care practica acest sport?
Să joace cu plăcere și să se bucure de fiecare experiență trăită în echipă.

4. Este al doilea sezon pentru tine în tricoul CSM -ului. Ce te-a determinat sa vii la Fagaras?
Am venit la Fagaras pentru o nouă provocare și mi s-a părut și un mediu bun, cu aer curat de munte, pentru copiii mei 🙂.

DSC_0960

5. Care este cea mai frumoasa amintire din cariera ta ?
Cea mai frumoasa amintire a fost participarea în grupelor Cupei EHF în sezonul 2015-2016 când revenind după o operație de reconstrucție de cartilaj am avut o evoluție buna.

6. Este greu sa fii sportiv de performanța în ziua de astăzi ?
Este greu atât din prisma nesiguranței financiare care din păcate existe la cluburile din România cât și din cauza străinilor foarte mulți care au venit la noi țară.

7. Ce îți propui alături de CSM Fagaras în acest final de sezon ?
Îmi propun să ne îndeplinim obiectivul și să terminam cât mai sus în Clasament.

DSC_4608

8. Ați avut o perioadă încărcată cu meciuri dificile și câteva înfrângeri. Cum va simțiți ? Ce va propuneți de acum încolo ?
Venim după câteva înfrângeri, dar după niște meciuri în care echipa a avut o evoluție foarte bună, împotriva unor echipe care  se situează pe poziții superioare în clasament. Suntem foarte încrezători că vom face partide bune în continuare și că vor veni și victoriile.

9. Cum tratați meciul de astăzi împotriva Politehnicii ? Mai ales că va duelați cu câștigătoarea Cupei României .

Meciul de azi îl tratăm cu maximă încredere că vom continua evoluția bună și ne vom juca șansa pentru cele 3 puncte.

10. Transmite un mesaj publicului din Făgăraș.
Va așteptam să umpleți sala și să ne susțineți ca pană acum! Împreună suntem mai puternici.
DSC_6698

Va rugam sa apreciati pagina: