header

Deplasare în Banat

Etapa trecută (a 21-a) a adus la Făgăraș liderul la zi al clasamentului, AHC Dobrogea Sud. Partida a început promițător pentru elevii lui Adrian Petrea, dar treptat aceștia au cedat inițiativa. Făgărășenii au egalat la 8, după 15 minute de joc și chiar au preluat conducerea în câteva rânduri la diferență de un punct. Pauza a găsit cele două echipe la egalitate, 15-15. De menționat jocul bun făcut de apărare, dar și intevențiile lui Răzvan Vîlceanu în poartă.

În partea secundă CSM-ul din Făgăraș a rezistat până în minutul 40, dar după acest minut constănțenii au preluat conducerea, distanțâdu-se treptat pe tabela de marcaj. Aceștia au gestionat inteligent fianalul de joc și la final au plecat cu cele trei puncte puse în joc.

DSC_8377

Deplasare la câștigătoarea Cupei

Astăzi (13 martie) CSM Făgăraș dispută în deplasare partida contând pentru etapa a 22-a, pe terenul celor de la Politehnica Timișoara. Weekend-ul trecut aceștia au participat la „final four”-ul Cupei României, de unde au plecat învingători. Va fi o partidă grea pentru echipa noastră, dar privind partea plină a paharului, avem amintiri plăcute din partida tur, unde am obținut un rezultat de egalitate.

Baftă CSM!

Va rugam sa apreciati pagina: