header

Deplasare la CSM București

Astăzi 16 martie, în direct pe postul public de televiziune TVR , echipa noastră a disputat meciul contând pentru etapa a 23-a, împotriva celor de la CSM București. În tur, la Făgăraș, bucureștenii au câștigat detașat. Pentru meciul de astăzi nu au făcut deplasarea Darius Apolzan, Eugen Frățilă, Marian Filip și Răzvan Szopka.

dsc_4380
Echipa de start afișată de Liviu Andrieș a fost următoarea: în poartă Adrian Șuteică, Bogdan Dincă, Ovidiu Pasere, Emilian Turcu, Marius Bahan și Călin Leordean.
Partida dintru început a fost dominată de gazde. După 8 minute de joc conduceau cu 6-4, Marius Bahan înscriind de 3 ori în acest interval. Începutul a fost greoi pentru echipa noastră în faza ofensivă: Ovidiu Pasere și-a reglat mai greu tirul, având câteva aruncări care nu au prins spațiul porții. În apărare au fost introduși Claudiu Mînea și Lucian Arsene aducând ceva mai multă agresivitate; după ce Adrian Șuteică s-a opus în două rânduri în fața celor de la CSM București, a reușit să pună pe contraatac echipa noastră prin Bogdan Dincă, astfel echipa făgărășană a reușit să revină la doar 2 goluri diferență în minutul 20 (10-8).

dsc_2861
Până la sfârșitul reprizei bucureștenii s-au distanțat pe tabela de marcaj, pe fondul atacurilor noastre dezorganizate și pripite. La pauza aceștia au avut un avans confortabil, scor 18-11.
A doua repriză a fost în același ton ca și finalul celei dintâi: în fața unei apărări solide linia noastră de atac a părut fără soluții, iar în apărare depășiți de (mai) experimentații celor de la CSM București. Spre mijlocul reprizei secunde Liviu Andrieș a rulat tot lotul pe care l-a avut la dispoziție; a intrat în poartă Radu Ivanov, iar în teren Răzvan Mateoniu, Paul Giurgiu – care a și reușit să marcheze – , Andrei Nagy, Mircea Alisie, Mihai Blaga și Adrian Cerghit. Scorul final: 34-23.

dsc_2835
Următoare partidă CSM Făgăraș va juca împotriva celor de la Politehnica Timișoara, sâmbătă, 18 martie, cu începere de la ora 18:00, în sala de sport a Colegiului Național „Radu Negru”.

Va rugam sa apreciati pagina: