header

Deplasare la Iași, cu gândul la victorie

Sâmbătă, începând cu ora 17:00, băieţii noştri vor susţine ultimul meci al turului Ligii Zimbrilor, cel din deplasarea de la Politehnica Iaşi, “lanterna roşie” a actualei ediţii de campionat.

Dacă “făgărăşenii” ocupă locul al 13-lea în clasament, cu 9 puncte câştigate, trupa pregătită de Florin Spiridon se situează pe ultimul loc, fără să fi acumulat vreun punct în acest sezon. În ciuda acestui fapt, Politehnica Iaşi, cu jucători precum Cosmin Capotă (campion cu Dinamo Bucureşti anul trecut) sau Ionuţ Săulescu (venit de la HC Dobrogea Sud Constanţa) în lot, a avut o prestaţie destul de solidă în faţa unor echipe precum Dinamo, Turda sau Constanţa, formaţii cu reale şanse la titlu în acest sezon.

Din lotul echipei noastre vor lipsi portarul Răzvan Szopka şi interul dreapta Marius Bahan, aflaţi încă în recuperare. Deşi refăcut doar în proporţie de 50%, Tiberiu Constantinescu a făcut deplasarea la Iaşi şi va încerca să ajute echipa în perspective obţinerii celor trei puncte puse în joc.

Luând în calcul faptul că ambele formaţii sunt în goană după puncte în această perioadă, Iaşiul în încercarea de a simţi pentru prima oară gustul victoriei în acest sezon, iar formaţia oraşului nostru în vederea urcării cât mai mult posibil în clasament, meciul va fi unul deosebit de echilibrat şi disputat.

Partida de la Iaşi nu va fi televizată şi va fi arbitrată de cuplul Mihai Pîrvu (Bucureşti) / Mihai Potîrniche (Buzău).

 

 

Flavia Bozan

Va rugam sa apreciati pagina: