header

Făgăraș – Turda 26-32

DSC_7744Etapa a 22- a a Ligii Zimbrilor a adus la Făgăraș ocupanta locului secund în ierarhia temporară, AHC Potaissa Turda. Elevii lui Liviu Andrieș au revenit în fața propriilor suporteri după victoria obținută din deplasarea de la Satu Mare și egalul cu Steaua de pe teren propriu. Două jocuri bune, materializate și cu 4 puncte în clasament, care apropie formația noastră tot mai mult de atingerea obiectivului din acest sezon. Forma bună prin care trece echipa s-a văzut și în acest meci, cel puțin în prima repriză unde făgărășenii au condus în repetate rânduri, dar spre finalul reprizei au cedat.

DSC_7762

DSC_7751

Cu Călin Leordean revenit după suspendarea din meciul cu Steaua, fără Eugen Frățilă și Răzvan Mateoniu și Darius Apolzan (accidentați), echipa noastră a marcat încă din primele atacuri prin Bogdan Dincă, Emilian Turcu și Alexandru Dedu ducând scorul la 3-2 în minutul 6. Cu intervențiile bune din poarta apărată de Răzvan Szopka, si cu Marian Filip marcând de două ori până în minutul 10 scorul este dus la 6-4. Emilian Turcu s-a remarcat cu goluri superbe, prinzând pe picior greșit apărarea adversă, minutul 17 scor 8-6, după în câteva rânduri, atât în atacul nostru, cât și în cel al oaspeților s-a greșit neforțat.

DSC_7784

Spre finalul primei reprizei echipele au mers de la egal la egal din minutul 20 până în minutul 24, ca spre final, încet, dar sigur, oaspeții să intre la vestiare având o diferență liniștitoare de 4 goluri; scor 13-17.  Nu neaparat diferența de valoare a făcut diferența, cât lipsa de concentrare și neatenția în tabăra făgărășenilor.

DSC_7800

DSC_7789

Repriza a doua a început și mai rău. Timp de 10 minute echipa noastră nu a găsit soluții pe atac, iar pe apărare au cedat în repetate rânduri, astfel că în minutul 40 diferența pe tabela de marcaj a fost imensă: 13-24. De la jumătatea reprizei, Liviu Andrieș a cerut elevilor săi o apărare mai avansată, care a mai animat meciul punând de câteva ori în dificultate echipa adversă, dar difența de scor a rămas la fel de mare. Minutul 53 , 22-31. Tot lotul de jucători ce a fost la dispoziția antrenorului făgărășean a fost introdus în teren; scor final 26-32.

DSC_7810

DSC_7803

Etapa următoare CSM Făgăraș va disputa partida cu CSM București joi 16 martie cu începere de la ora 17:00. Conform site-ului frh.ro meciul va fi transmis live pe postul public de televiziune TVR HD.

Va rugam sa apreciati pagina: