header

Final de play-out, început de baraj

Play out 2018

Măcinată de mai multe accidentări de-a lungul întregului sezon şi de prestaţiile sub aşteptări ale unor jucători, CSM Făgăraş nu reuşeşte să depăşească performanţa sezonului trecut şi iarăşi este obligată să treacă prin emoţiile barajului.

  • Prima partidă din play-out cu CSM Focşani, a fost pierdută fără drept de apel, în faţa propriilor suporteri. Cu un avans de şase puncte la pauză, adversarul a gestionat mai relaxat partea secundă, iar noi am fost în postura de a alerga pentru recuperarea handicapului de pe tabela.
  • A doua partidă, cu HC Vaslui, a adus cu mult entuziasm prima victorie după o pauză de patru luni şi jumătate. Mobilizarea a fost una generală, fără Florin Acatrinei în teren, dar cu un joc colectiv care a dat roade.
  • Etapa a treia a fost pe terenul celei mai în formă echipe din acest final de campionat, CSU Suceava; cu accidentări, fără un conducător de joc autentic, ne-am întors acasă fără puncte.DSC_5018
  • Meciul patru, retur la CSM Focşani. CSM Făgăraş reuşeşte un meci bun, preia conducerea pe tabela de marcaj, dar nu gestionează bine finalul de meci şi în ultimele 10 minute ale partidei CSM Focşani întoarce scorul şi păstrează punctele puse în joc.
  • Etapa a cincea retur la Vaslui; reuşim să facem un joc foarte bun, dar ne trădează, din nou, finalul. După ce am condus pe aproape tot parcursul meciului, ne-am împiedicat tot în ultimele minute.
  • Ultima etapă nu a mai contat din punct de vedere matematic, barajul fiind destinaţie sigură. Totuşi CSM a înceheiat frumos seria meciurilor pe teren propriu din acest sezon cu o victorie împotriva celor de la CSU Suceava.

DSC_6705

Baraj 2018

Iniţial au fost 6 echipe care se băteau pentru 2 locuri de Ligă în sezonul 2018-2019, împărţite în două serii:
Seria I: HC Buzău, ”U” Cluj, CSM Făgăraș
Seria II: CSU Târgu Jiu, ACS Atletico Alexandria, HC Vaslui

După retragerea CSM-ului din Oradea, care promovase direct în Ligă pentru 2018-2019, câştigând Seria B în actuala ediţie, ocupanta locului secund, CSU Constantin Brâncuşi Tg. Jiu nu se va prezenta la barajul de promovare, tot din motive fianciare.

Aşadar turneul de la Călăraşi devine şi mai interesant, pentru că în loc de 2 echipe, vor avea şanse de promovare 3 echipe.

Programul echipei noastre:

1 iunie, ora 16:00 – CSM Făgăraș-HC Buzău
2 iunie, ora 16:00 – ”U” Cluj-CSM Făgăraș
3 iunie – în cazul în care CSM Făgăraş obţine locul 2 în serie, va disputa o altă partidă cu ocupanta locului secund din cealaltă serie

Multă baftă CSM Făgăraş!

Va rugam sa apreciati pagina: