header

Final de play-out

CSM Făgăraş a disputat ultima partidă în fața propriilor suporteri din acest sezon, împotriva echipei CSU Suceava, contând pentru etapa a noua de play-out; meciul ultim contând pentru etapa a zecea și cea care a stabilit clasamentul final, CSM a desfășurat-o în deplasarea de la Focșani.

DSC_3951

 

Per ansamblu au fost două jocuri fără miză pentru echipa noastră, în schimb cu însemnătate pentru Suceava și Focșani. Dacă Suceava s-ar fi încurcat la Făgăraș, ar fi existat posibilitatea ca Focșaniul să se evite barajul, cu condiția să câștige tot până la final. Doar că elevii lui Liviu Andrieș nu au avut nici un motiv să forțeze în nici unul din cele două partide, fiindcă principalul scop a devenit turneul barajului.

CSM Făgăraș – CSU Suceava

DSC_3943

Meciul cu Suceava s-a desfășurat sâmbătă 27 mai, pentru această partidă antrenorul nostru nu a contat pe Mînea și Leordean, dar a revenit în lot Marian Filip (care a jucat doar pe partea ofensivă).

DSC_3967

DSC_3969

DSC_3966
Partida început bine pentru echipa noastră care conducea cu 2 goluri după trei minute, dar până în minutul 10 oaspeții au înscris de 4 ori fără să primească gol și au întors astfel diferența. Încă din primele minute ale partidei oaspeții au primit o eliminare definitivă pentru pentru aruncare intenționată în capul portarului nostru.

DSC_3959

DSC_3975

DSC_3980

DSC_4003

Până în minutul 20 oaspeții s-au distanțat la 4 goluri. Pe partea ofensivă nu s-au găsit cele mai bune soluții și nici defensiva nu a prins o zi bună în echipa noastră. La pauză scprul a fost 12-15 pentru suceveni.

DSC_4011

Repriza a doua a fost în același ton cu prima, ba mai rău sucevenii s-au distanțat la 6 puncte distanță până în minutul 50. Un câștig pentru echipa noastră a fost evoluția bună a lui Paul Giurgiu, care a și marcat trei puncte și a reușit pe final de meci să mai animeze tribunele. Rezultat final 25-28 și sucevenii pleacă cu cele cele trei puncte de la Făgăraș.

DSC_4044

CSM Focșani – CSM Făgăraș

În data de 31 mai 2017 CSM Făgăraș s-a deplasat la Focșani pentru ultimul joc din play-out. Pentru această partidă lotul echipei noastre a fost restrâns: doar 13 jucători cu tot cu portari a avut la dispoziție Liviu Andrieș. Deși vecine de clasament, între cele două echipe era o distanță de 10 puncte, astfel că s-a jucat mai mult de dragul competiției.

DSC_4024

Jocul nu a început extraodinar pentru făgărășeni, care s-au văzut conduși cu 4-0, dar după jumătatea reprizei au reușit să egaleze. S-a mers cap la cap până la finalul primei reprize, totuși gazdele intrând cu un avantaj de un gol la cabine (16-15).

DSC_4052

DSC_4051

În partea a doua, echipa  gazdă a intrat ceva mai motivată în teren; făgărășenii au ținut piept primele 10 minute, până la scorul de 19-18; dar în ultimele 20 de minute ale partidei oboseala și-a spus cuvântul: greșelile neforțate și coordonarea mai greoaie în apărare, au făcut ca treptat CSM Focșani să se distanțeze chiar la 8 goluri, pentru ca în final scorul să arate 32-26.

DSC_4037

 

Va rugam sa apreciati pagina: