header

Încă o victorie la Satu Mare

În  etapa a VIII – a de play-out CSM Făgăraș s-a deplasat la Satu Mare. Deși a fost un joc fără miză în clasament și fiind scăpați de emoțiile retrogradării directe, echipa noastră s-a dus la Satu Mare cu gândul de a face un joc bun, dar fără să forțeze și să riște vreo accidentare. Pentru această deplasare Liviu Andrieș nu a contat pe Marian Filip, nerefăcut complet după meciul cu Focșani.

Începutul de partidă a fost unul plin de ezitări și de o parte și de cealaltă, ambele echipe s-au întrecut în ratări; echipa noastră a marcat din acțiune de abea în minutul 7, iar în minutul 10 gazdele aveau avantaj pe tabelă, scor 4-2.

Spre jumătatea reprizei, Răzvan Szopka a avut câteva intervenții bune (ajutat fiind și de o mișcare bună în apărare) și a reușit să pună echipa pe contraatac în două rânduri. S-a mers de la egal la egal pe tabela de marcaj până spre minutul 25, linia de 9 metri fiind foarte activă prin Pasere și Turcu (fiecare cu câte 3 reușite). S-a intrat în pauză cu un avantaj de două goluri pentru echipa noastră; scor 12-14.

Dacă la începutul reprizei a doua diferența de scor a crescut la 4 lungimi, pe fondul unei eliminări în tabăra noastră, CSM Satu Mare a marcat de trei ori fără să primescă vreun gol și s-a apropiat la doar un punct diferență. Dar lipsa de soluții și de precizie a gazdelor a fost speculată de făgărășeni, care în minutul 15 s-au distanțat la 6 goluri pe tabelă. Până la sfârșitul meciului gazdele au reușit să mai reducă din diferență (cu 10 minute înainte de final CSM Făgăraș a avut doar 3 puncte avans) dar nu au mai avut puterea să schimbe deznodământul partidei. CSM Făgăraș încheie acest campionat cu 6 victorii din tot atâtea partide, împotriva celor de la Satu Mare.

Următorea partidă va fi pe teren propriu, sâmbătă 26 mai, cu începere de la ora 18:00, împotriva echipei CSU Suceava.

Untitled-1

Va rugam sa apreciati pagina: