header

Început de an în forţă

După perioada sărbătorilor de iarnă, echipa CSM Făgăraş s-a reunit sub comanda antrenorului Liviu Andrieş pe data de 7 ianuarie 2017. În perioada 8-13 ianuarie, în condiţii de iarnă cu zăpadă şi ger, echipa a efectuat un cantonament de pregătire fizică la Sâmbăta de Sus.
15894811_1334269139952225_383600048816995683_n
Liviu Andrieș: „ Pentru a susține meciurile rămase din returul de campionat, a fost nevoie de o astfel de pregătire, cu două antrenamente pe zi și cu intensitate fizică. Condițiile în care ne-am desfășurat activitatea au fost bune; la un astfel de efort susținut a contat mult odihna și alimentația.”

După acestă pregătire antrenamentele s-au mutat în sala de sport. Primul meci amical al acestui an a fost în compania echipei CSM București, la Cheile Grădiștei.
Liviu Andrieș: „A fost un joc bun în care am rulat tot lotul ce l-am avut la dispoziție. Am jucat trei reprize în care am încercat câteva formule de joc atât pe atac, cât și pe apărare. Scorul nu a contat. Nu avem probleme de sănătate în echipă. Avem tot lotul la dispozițe, în afară de Voica Robert care și-a reziliat contractul.

Luni 23 ianuarie echipa făgărășeană s-a deplasat la Brașov pentru a efectua vizita mediacală obligatorie. În aceeași zi, după vizita medicală, CSM Făgăraș a disputat un meci amical cu CSU CNOT Brașov.

Joi 26 ianuarie, în sala de sport a Colegiului Național „Radu Negru”, CSM Făgăraș a primit vizita celor de la AHC Potaissa Turda tot pentru un meci de pregătire.

Prima etapă a returului va avea loc în data de 4 februrie și va fi în deplasare la Vaslui. Până atunci echipa noastră va mai desfășura înca o partidă amicală în compania echipei HC Odorheiul Secuiesc. Etapa a doua va aduce la Făgăraș echipa campioană, Dinamo București.

Va rugam sa apreciati pagina: