header

Început de retur

Duminică 10 decembrie echipa noastră se deplasează la București pentru a disputa partida din etapa a 14-a a Ligii Zimbrilor, împotriva celor de la Dinamo.

În debutul campionatului, pe teren propriu, CSM Făgăraș a făcut o primă repriză foarte bună (încheiată la egalitate, 10-10), dar experiența campioanei și-a spus cuvântul și a tranșat meciul în favoarea ei, 23-32.

Echipa noastră merge în capitală, după un egal obținut pe terenul ultimei clasate, Poli Iași și o victorie cu CSM Oradea. Accederea în sferturile Cupei României este o premieră istorică pentru echipa din micul nostru oraș, venită după o victorie obținută greu, cu un adversar ce evoluează în eșalonul secund.

Dinamo a legat o serie de rezultate negative în Champions League și Liga Zimbrilor (înfrângeri cu Potaissa Turda și HC Odorhei), iar Minaur Baia Mare a reușit surprinzător să elimine echipa lui Eliodr Voica în optimile Cupei României.

DSC_5375

Din lotul deplasat pentru partida din sala Dinamo, lipsesc Eugen Frățilă (nerefăcut după o răceală), Florin Acatrinei (care acuză dureri la brațul de aruncare) și Marius Bahan (nerefăcut după accidentare).

Partida va începe la ora 11:30 și va fi transmisă în direct, pe posturile de televiziune Digi Sport 2 și Telekom Sport 3.

Va rugam sa apreciati pagina: