header

Înfrângere la Călărași 32 – 24 (17-10)

În cel de-al doilea meci al etapei a treia a Ligii Zimbrilor, CSM Făgăraș a suferit a treia înfrângere consecutivă pe terenul celor de la Dunărea Călărași. După un început greoi de partidă, în care elevii antrenați de Dumitru Opriș au găsit cu greu drumul spre poarta adversă și diferența de scor ajunsese la mijlocul primei reprize la șase goluri, finalul primei reprize a înregistrat pe tabelă scorul de 17 – 10 în favoarea gazdelor. O ușoară accidentare în timpul primului act a interului nostru Marian Filip, a făcut ca în atacul echipei noastre să își facă apariția Paul Giurgiu.

A doua repriză a găsit echipa făgărășeană fără prea multe soluții în fața unei apărări solide conduse de experimentații Acatrinei și Chikovani, care au fost de altfel și principalii marcatori ai echipei gazda; astfel în minutul 38 s-a înregistrat cea mai mare diferență de scor de zece goluri.
Deși în minutul 43 echipa noastră a avut o tresărire de orgoliu prin Răzvan Mateoniu, care a marcat patru goluri consecutiv și prin Răzvan Szopka care a avut trei intervenții salvatoare, unele decizii ale arbitrilor au fost cel puțin ciudate, ceea ce a condus la căderea psihică a echipei și astfel scorul final înregistrat a fost 32 – 24.
Au evoluat pentru echipa noastră : Răzvan Szopca – în poartă, Alexandru Dedu (5),Marian Filip (1), Lucian Arsene (2), Darius Apolzan (5), Răzvan Mateoniu (5), Eugen Frățilă (5), Bogdan Dincă (1), Mircea Alisie, Mihai Blaga, Paul Giurgiu, Robert Voica.
Principalii marcatori ai echipei adverse au fost : Irakli Chikovani (9), Florin Acatrinei (5), Alexandru Tărîță (4), Pavlo Gurkovsky (3), Marius Ignat (3), Sabin Ignat (2), Răzvan Gavriloaia (2).
Eliminări:  AHC Dunărea Călărași – 3 (Ignat, Chikovani, Bulov); CSM Făgăraș – 4 (Alisie(2), Filip, Apolzan)

Etapa următoare aduce la Făgăraș, în sala de sport a Colegiului Național „Radu Negru”, echipa HC Vaslui.

Va rugam sa apreciati pagina: