header

Înfrângere pe terenul liderului

După o pauză de 2 săptămâni, datorată nedisputării partidei cu HC Odorhei, HCM Făgăraş s-a deplasat la Bucureşti pentru meciul din etape a 18-a din Liga Zimbrilor, contra celor de la Steaua. În tur, Steaua a plecat cu toate cele 3 puncte de la Făgăraş.

DSC_0934

Balanţa jocului a fost înclinată clar în favoarea gazdelor încă de la început: CSM Făgăraş nu a găsit soluţii pe partea ofensivă şi a dat posibilitatea adversarului să marcheze goluri uşoare pe contraatac. Distanţându-se la 5-6 puncte, Steaua nu a mai presat, dar a profitat de continua lipsă de inspitaţie din atacul făgărăşan şi până la pauză şi-a asigurat o diferenţă confortabilă de 11 puncte.

DSC_0960

A doua partea a jocului a părut mai mult antrenament; principalul gazdelor, Ovidiu Mihăilă, a rulat tot lotul pe care l-a avut la dispoziţie, dar chiar şi aşa diferenţa pe tabelă a rămas una de proporţii. Scor final Steaua Bucureşti – CSM Făgăraş 32-23. După această partidă Steaua urcă pe prima poziţie în clasament, iar CSM Făgăraş rămâne pe poziţia a 12-a cu 13 puncte.

DSC_1021

Tot în această partidă a debutat pentru CSM Făgăraş pivotul Stefan Huta; originar din Baia Mare, în vârstă de 23 de ani,acesta a mai evoluat la Politehnica Timişoara şi Potaissa Turda. Pe această cale îi dorim bun venit!

model psd nume

În celelalte partide ale etapei, CSM Focşani a trecut pe teren propriu de HC Vaslui (21-16), Politehnica Iaşi a fost învinsă de CSU Suceava (27-33), iar Dinamo Bucureşti a fost egalată pe final,  surprinzător, de AHC Dobrogea Sud (29-29), după ce la pauză a avut un avantaj de 8 puncte. Liderul etapei trecute, Politehnica Timişoara a fost învinsă pe teren propriu de CSM Bucureşti şi a întrerupt şirul de 8 victorii consecutive pe teren propriu.

Etapa următoare CSM Făgăraş va juca tot în deplasare, la Baia Mare. În turul campionatului, Minaur a reuşit să plece de la Făgăraş cu toate cele 3 puncte. Este cunoscut faptul că pe teren propriu Minaur este redutabilă, având şi un aport considerabil din partea publicului. În ultimele partide au avut un parcurs oscilant, reuşind victorii cu Potaissa Turda (în cupa României), Dinamo Bucureşti (campionat), dar şi un eşec usturător pe terenul celor de la CSM Focşani.

 

Meciul CSM Făgăraş – CS Minaur Baia Mare va avea loc joi, 15 februarie, cu începere de la ora 18:00.

 

Cristian Ramba

Va rugam sa apreciati pagina: