header

Înfrângere pentru CSM Făgăraş, acasă, cu Poli Timişoara

În penultima etapă a turului Ligii Zimbrilor, CSM Făgăraş a întâlnit pe teren propriu formaţia SCM Politehnica. Până la ora meciului, “făgărăşenii” acumulaseră 9 puncte în clasament, în timp ce gruparea de pe Bega se situa pe loc de play-off, cu 23 puncte.DSC_4577 DSC_4581

Începutul meciului a fost unul presărat cu destul de multe greşeli de ambele părţi, dar SCM Politehnica Timişoara a fost cea care a reuşit să găsească mai uşor drumul spre poartă pe finalul reprizei şi să intre la vestiare cu un avans de două lungimi, scor 11-9.

DSC_4625

DSC_4601

DSC_4603

DSC_4621

DSC_4610

Repriza secundă a fost una mai bună pentru băieţii lui Liviu Andrieş, care nu de puţine ori au dat senzaţia că pot emite pretenţii la puncte în confruntarea cu “timişorenii”. Introducerea pe teren a coordonatorului de joc Răzvan Mateoniu a fost o mutare câştigătoare pe final de meci, dar, din păcate, aportul lui nu a fost suficient.

DSC_4640

DSC_4644

DSC_4658

DSC_4673

Apărarea propusă de Liviu Andrieş în ultimele 10 minute a dat roade. Fără să primească gol, echipa noastră a marcat de cinci ori consecutiv, dar a fost prea târziu, SCM Politehnica Timişoara a tranşat întâlnirea în favoarea ei, 23-21.

DSC_4731

DSC_4714

DSC_4722

Meciul a marcat şi revenirea în lotul echipei noastre a lui Marius Bahan şi a lui Tiberiu Constantinescu, care, din păcăte, nu au putut bifa vreun minut de joc, fiind încă nerefăcuţi complet. Totodată, partida a avut o însemnătate aparte pentru interul stânga Ilie Vaidasigan, cel care în sezonul trecut a îmbrăcat tricoul alb-violeţilor.

Un ingredient specific al unei partide de handbal jucate în compania celor de la Timişoara îl reprezintă antrenorul principal, Pero Milosevic. Nici de această dată nu s-a dezis şi a făcut mai mult circ decât spectacol, dar se pare că toată lumea s-a obişnuit protestele la adresa arbitrilor, inclusiv cavalerii fluierului, care se prefac că nu mai aud.

DSC_4635

DSC_4737

 

Partida CSM Făgăraş – SCM Politehnica Timişoara

Următorul meci al echipei noastre va fi cel din deplasarea de la Politehnica Iaşi, “lanterna roşie” a clasamentului. Întâlnirea va avea loc sâmbătă, 2 decembrie, începând cu ora 17:00 şi nu va fi televizată.

CSM Făgăraş: Fuică, Ivanov – portari, Acatrinei 5 goluri, Turcu 4, Bejinariu 4, Leordean 3, Alisie 2, Mateoniu 2, Vaidasigan 1, Filip, Blaga, Dincă, Frăţilă, Mînea, Dedu, Constantinescu

SCM Politehnica Timişoara: Savic, Daskalovski, Vîlceanu – portari, Orbovic 6 goluri, Marijanovic 6, K. Milosevic 4, Hrimiuc 3, Lasica 1, Cîmpan 1, Şania 1, Fenici 1, Păiuş, V. Milosevic, Ştefan, Santeiu, Uruianu

 

 

text: Flavia Bozan
foto: Cristian Ramba

Va rugam sa apreciati pagina: