header

Meci pierdut cu HC Vaslui. Dar pierdut frumos 18-22 (10-8)

În cadrul etapei a patra din campionatul Zimbrilor, CSM Făgăraș a disputat partida în compania celor de la HC Vaslui. După un început extraordinar al echipei noastre( 8-3 minutul 21 ), avându-l într-o forma de zile mari între buturi  pe Răzvan Szopka, la pauză oaspeții s-au apropiat la doar două lungimi (10-8).
Meci intens și în debutul reprizei secunde; în minutul 36 mai era doar un gol diferență. Pe fondul ratărilor jucatorilor noștri în situații clare, echipa adversă nu a greșit și astfel în minutul 50 diferența de un gol a fost pentru oaspeți. Finalul de meci a prins echipa noastră fără puterea de a mai reveni și scorul final a fost 18 – 22.
În ciuda rezultatului, jocul echipei a fost unul foarte bun. La capitolul determinare și dăruire se vede un progres uriaș; este cel mai bun meci făcut până acum de băieții conduși de D. Opriș și V. Curițeanu. Deși gustul înfrângerii este unul din ce în ce mai amar, trebuie luat în considerare faptul că astăzi, CSM Făgăraș a arătat a echipă.
Echipa CSM Făgăraș : Răzvan Szopca, Adrian Șuteică, Radu Ivanov  – în poartă, Alexandru Dedu (1),Marian Filip (2), Lucian Arsene (3), Darius Apolzan (2), Răzvan Mateoniu (2), Eugen Frățilă (4),Ovidiu Pasere (3),  Bogdan Dincă (1), Mircea Alisie(1), Mihai Blaga, Claudiu Mînea , Robert Voica, Andrei Nagy.
HC Vaslui: Bogdan Pralea, Răducu Tamaș, Ciprian Iftene – în poartă,Mihai Bujor(2), Mihai Sandu, Gabriel Cotinghiu, Călin Hagiu(4), Gabriel Bujor(6), Mihai Bușecan(1), Andrei Popescu(4), Didi Hrimiuc, Tiberius Moldovanu, Claudiu Dediu(2), Valentin Anton, Marian Barac(3).
Etapa următoare HCM Făgăraș se deplasează pe terenul campioanei Dinamo București.

Va rugam sa apreciati pagina: