header

Partide dificile pentru echipa noastră

Etapa a 20-a la Baia Mare

Formația de handbal masculin a Clubului Sportiv Muncipal Făgăraș a disputat săptămâna trecută, pe terenul Minaurului din Baia Mare, etapa cu numărul 20 a Ligii Naționale. Partida a avut un rol important în stabilirea ierarhiei clasamentului actual, CSM Făgăraș ratând șansa de a se apropia la doar un punct diferență de adversar.

În primele zece minute, s-a menținut egalitatea între cele două combatante, CSM-ul marcând prin Ungureanu la aruncările de la șapte metri. Coontraatacul și faza a doua au fost punctul cheie în  diferența de scor impusă treptat de către formația noastră. Pătrunderile lui Andrei Bejinariu în zona centrală și aruncările consecutive de la linia de nouă metri ale lui Gabriel Ilie ne-au dat speranță, scorul ajungând  de 7 -11, în favoarea noastră după 20 de minute de la startu partidei. După o serie de greșeli neforțate ce au determinat Minaurul să marcheze goluri ușor și repede, echipa noastră a intrat la vestiare cu scorul de 16-16 pe tabela de marcaj.

baia mareFoto: Ovidiu Dragomir (CS Minaur Baia Mare)

În debutul celei de-a doua reprize am încercat să impunem diferența de goluri pierdută înainte de pauză, însă după zece minute de joc Baia Mare a preluat conducerea. Apărarea nu a mai fost atât de eficientă în tabăra noastră, iar ratările au dat șansa oponenților să înscrie pe bandă rulantă. Spre final am reușit să reducem din diferența maximă de opt goluri, scorul final fiind  31-26 în favoarea gazdelor.

CSM Făgăraș: Răzvan Vîlceanu, Dan Vasile, Radu Ivanov (portari), Nicolae Ungureanu (6), Alexandru Popia (5), Andrei Bejinariu(4), Mihai Huta (3), Tiberiu Constantinescu (3), Gabriel Ilie (3), Călin Leordean(1), George Roșca (1), Alexandru Dedu, Emilian Turcu, Claudiu Mînea, Răzvan Mateoniu, Alin Câmpan.

Acasă cu Dobrogea Sud, etapa cu numărul 21

Pentru CSM Făgăraș urmează încă o etapă dificilă, împotriva liderului la zi din campionat, HC Dobrogea Sud Constanța, care vine după o victorie obținută în deplasarea din Spania, în cadrul etapei a-4-a din Cupa EHF. Meciul se va defășura miercuri, 6 Martie, începând cu ora 18:00, în Sala de sport a Colegiului Național “Radu Negru” din Făgăraș. Suporterii sunt așteptați să susțină echipa și să se bucure de spectacolul handbalistic oferit de aceasta.

 

banner videoevent constanta

Diana Boriceanu

Va rugam sa apreciati pagina: