header

Misiune dificilă la București

La sfârșitul săptămânii ce a trecut formația de handbal masculin a Făgărașului a susținut etapa cu numărul 23.  Sportivii au făcut un meci mai puțin bun, cu multe greșeli neforțate, de care handbaliștii din Suceava au profitat, reușind să se impună, atât la pauză, cât și la final, scor 18-21(9-10). Pe tot parcursul meciului am încercat să preluăm conducerea, rămânând aproape de adversar pe tabela de marcaj, până în ultimele zece minute, în care am cedat. Din păcate am pierdut trei puncte importante care ne garantau un loc mai bun în clasament și care ne dădeau încredere în startul următoarei faze a campionatului.

Marcatorii echipei CSM Făgăraș în etapa 23 :
Răzvan Vîlceanu, Dan Vasile (portari), Nicolae Ungureanu(6), Mihai Huta(5), Alin Câmpan(2), Andrei Bejinariu(2), Tiberiu Constantinescu(1), Alexandru Dedu(1), Cosmin Capotă, George Roșca, Gabriel Ilie, Emilian Turcu, Alexandru Popia, Răzvan Mateoniu, Claudiu Mînea, Călin Leordean.

DSC_8811

Cu siguranță din fiecare greșeală pe care o fac, sportivii au de învățat. Această înfrângere suferită trebuie să îi motiveze să recupereze punctele pierdute și să se claseze pe un loc convenabil la finalul sezonului regulat. Din păcate următoarea etapă, cu numărul 24, nu este una tocmai ușoară pentru CSM Făgăraș, care o va întâlni pe CSA Steaua București, proaspătă deținătoare a medaliei de argint din cadrul Cupei României Fan Courier. Meciul va avea loc astăzi, în Sala de sport din Chiajna de la ora 18:00.

Amintim că au mai rămas doar trei etape din returul de Ligă Națională. Urmează faza de play-out, în care locurile 9-14 se vor înfrunta pentru stabilirea clasamentului final. Fiecare echipă va pleca cu puncte în ce-a de-a doua fază, care vor fi alocate pe baza locului din clasamentul sezonului regulat.

DSC_8895

Foto: Cristian Ramba
Text: Diana Boriceanu

Va rugam sa apreciati pagina: