header

Partidă pe teren propriu cu Minaur

Etapa a III-a din play-out aduce la Făgăraș liderul la zi din competițe, formația din Baia Mare. În sezonul regulat Minaur și-a adjudecat toate cele 6 puncte puse în joc contra CSM-ului din orașul nostru; aceștia vin la Făgăraș cu gândul la victorie dorind să uite „accidentul” de etapa precedentă, când au reușit doar un rezultat de egalitate, pe teren propriu, cu CSU din Suceava.

Echipa noastră vine și ea după un rezultat negativ înregistrat etapa precedentă din deplasarea în orașul natal al lui Adi Petrea, Bacău; astfel se întrerupe seria bună de rezultate din ultima vreme, prima înfrângere după trei victorii. Dorința de victorie a fost foarte mare pentru moldoveni, care nu reușiseră nici o victorie în sezonul regulat contra echipei noastre. Cu un public ostil, dar și cu „ajutor” din partea fluierătorilor cavaleri, CSM Făgăraș se întoarce fără puncte din Bacău, deși jocul prestat a fost unul bun.

DSC_0057

Situația în acest moment în clasament este echilibrată, între locul 1 și penultimul loc fiind o diferență de doar 4 puncte.
Clasament înainte de etapa a 3-a

Pos. Echipa V E I Pct
CS Universitatea Cluj 0
Minaur Baia Mare 9
CSM Bacău 7
CSM Făgăraș 5
CSU Suceava 5
CS HC Buzau 2012 2
Va rugam sa apreciati pagina: