header

Partide de pregătire la Făgăraș

Întoarsă de la Reșița, echipa de handbal masculin a reluat ieri antrenamentele dinaintea turneului amical ce va avea loc în următoarele zile la Făgăraș. Sportivii au jucat două meciuri la turneul de pregătire din Banat, unul împotriva echipei SCM Politehnica Timișoara și unul împotriva echipei CSM Reșița, organizatoarea turneului.

Spre deosebire de ultima înfruntare oficială de pe teren propriu, împotriva Politehnicii, unde echipa noastră a făcut egal, înfruntarea de la acest turneu a fost câștigată de către echipa bănățeană cu scorul  34-30 (17-15).

2WW

Cel de-al doilea meci a fost unul cu un adversar oarecum familiar nouă, prin prezența pe banca tehnică a  lui Ilie Vaidasigan, fost jucător al echipei CSM Făgăraș în sezonul trecut, și în teren a jucătorului Marius Bahan care a părăsit echipa noastră în această iarnă. Cei doi activează în eșalonul secund  alături de CSM Reșița și luptă pentru promovarea în Liga Națională. Scorul 26-31 (9-13), pentru CSM Făgăraș, care a obținut astfel o victorie la acest turneu. Înfruntarea dintre cele două adversare ale noastre a fost câștigată de către SCM Politehnica, scor 23-27 (11-13).

Adrian Petrea: „La Resiţa au fost două meciuri cu adversari de calibru diferit; am avut ocazia de a ne antrena în diferite situaţii, am încercat lucruri noi, dar am şi reacţionat în funcţie de jocul pe care adversarul l-a propus. Aştept şi doresc mai multă implicare și responsabilitate din partea unor jucători pentru a ne atinge obiectivele propuse. Pentru partidele ce urmează la Făgăraș, obiectivul este de a vedea toți jucătorii la lucru, de a menține o atmosferă de încredere și motivantă în vederea reluării campionatului.”

333

“Legat de perioada de pregătire din iarnă pot spune ca a fost una foarte bună. Am avut două meciuri amicale, fără presiunea rezultatului, în care am exersat mai multe situații. Urmează alte meciuri amicale zilele acestea și sperăm ca după această pregătire să rămânem în formă, având în vedere că primele patru etape sunt foarte grele. Primul meci îl avem cu CSM București „acasă”, după care urmează deplasarea la Timișoara, din nou un meci pe teren propriu cu Dinamo și apoi deplasarea la Buzău. Sper ca la primele trei să scoatem maxim din ele, iar de la Buzău să ne întoarcem cu cele trei puncte.” Cosmin Capotă.

În zilele următoare CSM Făgăraș va organiza un turneu amical ce se va desfășura în sala de sport a Colegiului Național “Radu Negru” din Făgăraș. Intrarea este liberă pentru publicul făgărășean care este așteptat în număr cât mai mare la sală. La acest turneu echipa noastră va avea ca adversare echipele CSM Focșani 2007 și HC Szejke Odorhei.

50543013_497081037484412_7045819043642605568_n

text: Diana Boriceanu
foto: Miruna Maria Mihancea

 

 

 

Va rugam sa apreciati pagina: