header

Primul meci după vacanța de iarnă – deplasare la Vaslui

DSC_0102

Sâmbătă 4 februarie se reia camionatul de handbal masculin Liga Zimbrilor.

CSM Făgăraș a terminat prima partea a campionatului pe ultima poziție în clasament și etapa a 17-a a returului duce echipa condusă de Liviu Andrieș la Vaslui. Primele trei etape ale returului au fost meciurile diputate cu CSU Suceava (acasa; pierdut 25-28), HC Dunărea SUD Constanța (deplasare; pierdut 30-26) și cu AHC Dunărea Călărași (acasa; pierdut dramatic 23-24).

DSC_0191

Acest meci este foarte important pentru cei din Vaslui care țintesc play-off -ul, și pentru  echipa noastră de asemenea pentru că se luptă pentru evitarea retrogradării. Deși scorul poate nu o arată, în tur HC Vaslui a câștigat foarte greu după ce făgărașenii au condus si la 6 goluri diferență.

 

DSC_0138

*<<Antrenorul Liviu Andrieș a beneficiat de condiții excelente de pregătire în această iarnă, cu un cantonament, organizat la Sâmbăta de Sus, dar și cu o serie de meciuri amicale cu adversari puternici, cum sunt CSM București, Potaissa Turda și HC Odorhei.

”Am ales să jucăm meciuri amicale cu echipe puternice, să vedem cum stăm cu adevărat. Au fost și momente bune de joc în aceste trei partide dar, din păcate și momente în care facem nepermis de ușor, anumite greșeli. Până la primul joc oficial sper să avem tot lotul valid. Vom juca în prima etapă în deplasare la Vaslui, o echipă incomodă care se luptă pentru a intra în play-off. Urmează apoi, peste patru zile, pe data de 8 februarie, meciul cu Dinamo de pe teren propriu. Sper să începem cu dreptul acest an calendaristic“, a declarat antrenorul formației CSM Făgăraș, Liviu Andrieș.

DSC_0166

Sandu Iacob, antrenor HC Vaslui: ”Ne bucură faptul că putem fi din nou în fața propriilor suporteri. Îi dorim cât mai aproape de noi și în număr cât mai mare, așa cum au făcut-o de fiecare dată. E un meci important pentru noi. Suntem pregătiți să ne atingem obiectivul pentru acest meci. Vom trata jocul cu Făgăraș, așa cum o facem cu fiecare echipă din Ligă. Intrăm pe teren cu gândul doar la victorie. Trebuie să profităm de fiecare oportunitate, pentru a acumula puncte, astfel încât să ne bucurăm, la finalul celor zece etape rămase de disputat din sezonul regulat, de prezența noastră în play-off”.>>*

În această partidă Liviu Andrieș nu se poate baza pe Mircea Alisie (suspendat după cartonașul roșu din ultimul meci), Bogdan Dincă, Paul Giurgiu (accidentați) și Florin Ramba.

Partida se ve disputa sâmbătă, 4 februarie de la ora 18:30 – Sala Polivalentă Vaslui.

* sursa : www.obiectivvaslui.ro     

Va rugam sa apreciati pagina: