header

Puncte pierdute pe final cu CSU Suceava

Prima etapă a returului a adus la Făgăraș echipa de handbal antrenată de Adrian Chiruț, CSU Suceava; în tur rezultatul a fost 29-22 pentru suceveni și din punct de vedere sportiv era așteptată o revanșă în fața acestei echipe.
dsc_4253

dsc_4247

După un început timorat de primă repriză, în care primul gol pentru echipa noastră a venit în minutul 7, cu un atac care nu a prea găsit soluții și o apărare puțin speriată parcă de adversar, a venit minutul 12 când Marian Filip a ieșit în prim-plan cu goluri marcate consecutiv reușind astfel să trezească publicul, dar și să motiveze defensiva.

dsc_4293

Din minutul 17 s-a mers cap la cap pe tabela de marcaj până în minutul 25 când cu golurile marcate de Eugen Frățilă, Răzvan Mateoniu și Darius Apolzan și cu o apărare inteligentă (ceva mai avansată), a făcut ca să avem 3 goluri peste adversar.

dsc_4270

 

dsc_4295
Pe finalul reprizei după proteste la decizia arbitrilor, Eugen Frățilă primește eliminare; la fel și Răzvan Mateoniu după un fault la semicerc. Până la pauză sucevenii se apropie la un singur gol. Scorul la pauză 12 – 11 și se anunța o repriza a doua interesantă.

dsc_4288

dsc_4318
Doar că repriza a doua a venit cu o abordare diferită din partea ambelor formații: dacă păreau pe val înainte de pauză, făgărășenii au fost luați prin surprindere și până în minutul 37 nu au reușit să marcheze decât de 2 ori pe când adversarii au marcat de 5 ori. Până în minutul 40 s-a ajuns din nou la egal.

dsc_4352

Sub presiunea jocului pasiv s-a greșit pe faza ofensivă și pe contraatac oaspeții nu au ratat. Atacul următor o pasă la intercepție i-a pus pe suceveni în aceeași postură de a marca gol ușor pe contraatac. În minutul 50 scorul era 20 – 22.

dsc_4298

Forma bună a interului nostru Marian Filip (care a marcat de 10 ori in aceasta partida), introducerea pe faza ofensivă a noului venit în echipa făgărășeană, Emilian Turcu și intervențiile poartarului Răzvan Szopka nu au fost suficiente în ultimele minute pentru a repeta figura frumoasă din ultima etapă.

dsc_4380

dsc_4403
Scorul final CSM Făgăraș 25 – CSU Suceava 28.
Etapa următoare, CSM Făgăraș va evolua în deplasare la Constanța cu echipa HC Dobrogea SUD, sâmbătă 10 decembrie 2016.

dsc_4390

Va rugam sa apreciati pagina: