header

Victorie CSM Făgăraș. Eugen Frățilă omul meciului

dsc_2803

dsc_2811

Șocul pe care echipa făgărășeană l-a resimțit în ultimele zile, prin demiterea cuplului de antrenori Opriș – Curițeanu de pe banca tehnică și aducerea lui Liviu Andrieș, a prins bine jucătorilor; în meciul de pe teren propriu susținut în compania celor de la CS HC Adrian Petrea Reșița publicul a trecut de la agonie la extaz cu două reprize complet diferite din toate punctele de vedere.

dsc_2835

dsc_2874

 

Începutul primei părți a fost unul echilibrat, unde pe faza ofensivă a ieșit în evidență Darius Apozan cu câteva incursiuni în spatele defensivei oaspeților, Alexandru Dedu cu câteva acțiuni reușite, iar scorul era egal în minutul 13 (6-6).

dsc_2841

Apoi apărarea oaspeților ceva mai avansată, a pus probleme atacului nostru și până la finalul primei părți echipa făgărășeană a mai marcat doar de 3 ori, pe când adversarii de 9 ori. Jucători experimentați precum georgianul Shota Tevzadze (în poartă), Mihai Rohozneanu, Ilie Vaidasigan și-au spus cuvântul și atmosfera devenise una încărcată, tensionată. Meciul părea terminat, scor la pauză 9-15.

dsc_2861

Primele 10 minute ale părții secunde nu arătau nici o schimbare față de prima repriză,în minutul 40 scorul a fost 13-20 și înfrângerea părea sigură.

dsc_2899

Dar întrun moment greu, de totul sau nimic, Eugen Frățilă a luat câteva acțiuni pe cont propriu, și-a asumat răspunderea și acesta a fost momentul pshologic al meciului; adugând determinarea în faza de apărare a lui Claudiu Mînea, Mircea Alisie și Lucian Arsene, câteva intervenții ale lui Răzvan Szopka în poartă, plus aportul fantastic al publicului, s-au dovedit a fi rețeta câștigatoare.

dsc_2962

dsc_2914

Raportul față de prima repriză a devenit invers proportional: din minutul 40 oaspeții au mai marcat de 3 ori pe când echipa noastră de 12 ori (reușind performanța marcării a 5 goluri consecutiv, fără a primi vreunul). Două reprize total opuse, cu un Marian Filip care a oscilat, făcând niște greșeli de junior, dar având și niște reușite care au aruncat publicul în aer (cel puțin la aruncările de la 7 metri).

dsc_2885

Scor final 25 – 23 în ultima etapă a acestui tur de campionat.

dsc_2939
A doua victorie acasă pentru CSM Făgăraș în Liga Zimbrilor. Deși clasamentul nu o arată (echipa din Reșița fiind doar pe locul 12, nu departe de echipa noastră în clasament) echipa antrenată de Adrian Petrea este o echipă cu potențial; a învins pe CSU Suceava, AHC Dunărea Călărași și a făcut două remize (unul cu Dinamo București ).

dsc_2942
Echipa CSM Făgăraș : Răzvan Szopca, Adrian Șuteică – în poartă, Alexandru Dedu (1), Marian Filip (8), Lucian Arsene (1), Darius Apolzan (5), Răzvan Mateoniu, Eugen Frățilă (5), Bogdan Dincă (2), Mircea Alisie (3), Ovidiu Pasere, Claudiu Mînea , Florin Ramba, Andrei Nagy, Leordean Călin, Giurgiu Paul.

dsc_2990

dsc_2973

În deschiderea returului, CSM Făgăraș va evolua pe teren propriu în compania echipei CSU Suceava, sâmbătă 3 decembrie 2016

 

Va rugam sa apreciati pagina: