Egal de moral cu HCF Piatra Neamț

Înainte de această partidă datele tehnice nu arătau prea bine pentru echipa noastră: adversar de mijlocul clasamentului cu avantajul terenului propriu, moral scăzut după partidă pierdută acasă, două jucătoare accidentate și nerefăcute.

În primul sfert de oră s-a mers de la egal la egal (min.19, 10-10) , dar spre finalul reprizei fetele noastre s-au văzut nevoite să prindă adversarul din urmă; Anda Hageanu a reușit să transforme două lovituri de pedeapsă consecutive și tot ea a închis tabela la pauză cu două reușite de pe pozițional. Rezultat la pauză 16-14.

Pauza nu a fost de bun augur pentru CSM, începutul reprizei a doua a fost dezorientat și adversareles s-au distanțat la 6 goluri (min 40, 22-16).

Din acest moment al partidei, probabil fetele s-au gândit că nu mai nimic de pierdut și jocul a devenit mai curajos. Anda Hageanu a dat siguranță la loviturile de la 7m, Alexandra Hlipcă a avut câteva intervenții la momentul potrivit, iar finalul de joc a aparținut Mădălinei Colț; aceasta a marcat 4 goluri în ultimele 5 minute și a adus un punct de moral pentru echipa noastră, HCF Piatra Neamț – CSM Făgăraș 31-31.

CSM Făgăraș: Colț Cristina (9), Manta Alexia, Rusu Lenuța, Enescu Alexandra (5), Opriș Sara, Duma Delia, Hlipcă Alexandra, Hageanu Anda (11), Judele Roxana (2), Tomoșoiu Luiza (1), Prună Daria (2), Marin Cristina, Maftei Elena (1), Dulgheriu Ana-Maria

Următoarea partidă este programată pe teren propriu, joi 16 februarie, cu începere de la ora 12:00, în compania fetelor de la CSM Iași 2020.

Lăsați un comentariu

Sign Up

Become a member of our online community and get tickets to upcoming matches or sports events faster!