Fotbal U9 (Grupa 2014), aproape de aur la Brașov

În perioada 17-19 iunie 2023, a avut loc la Brașov turneul de fotbal pentru copii și juniori „Cupa Mihai Ivăncescu Brașov” 2023, ediția a XIV- a, la care a participat și grupa 2014 a CSM Făgăraș, antrenată de profesorul Ciprian Mardan.

Jocurile s-au desfășurat pe stadionul „Silviu Ploeșteanu”, unde au luat startul 19 echipe, repartizate în 4 grupe. CSM Făgăraș (2014), a făcut parte din grupa D, având ca adversari pe CS Vulcan, Kids Tâmpa Brașov și Juniorul Brașov .

În urma rezultatelor obținute, micii fotbaliști făgărașeni, s-au clasat pe locul 1 în grupă;  în semifinală au dispus  scor 2-1, de Celta Academy Brașov, iar finala au pierdut-o dramatic în fața celor de la FC Brașov, scor 2 – 4.

Lotul de jucători folosit pentru acest turneu a avut următoarea componență: David POP și Alexandru CORNEA- portari; Corado GANEA ( care a obținut titlul de cel mai bun jucător al turneului la categoria 2014 ), Dario GANEA, Răzvan MATE, Matteo MOLDOVAN, Costin CÎNDULEȚ, Alexandru MUNTEANU, Cezar BUCUR, David BEREȘ, Radu MARDAN, Raul BLAGA și Vlad MARDAN- jucători de câmp.

„De remarcat faptul că 8 dintre jucătorii prezenți la acest turneu sunt născuți în anul 2015, noi participând la categoria de vârstă 2014, iar CORADO GANEA a obținut titlul de cel mai bun jucător al turneului.Felicit din tot sufletul acești copii minunați și mulțumesc părinților prezenți pentru susținerea necondiționată!” Ciprian Mardan,  antrenor  CSM Făgăraș U9 (Grupa 2014)

HAI CSM FĂGĂRAȘ!

Lăsați un comentariu

Sign Up

Become a member of our online community and get tickets to upcoming matches or sports events faster!