Echipa noastră reintră în acțiune, după o lungă perioadă de incertitudini privitoare la modul de desfășurare a competiției. Datorită situației generată de pandemia COVID-19, a fost întrerupt și sezonul 2019-2020 și din aceeași cauză sezonul 2020-2021 debutează într-un mod cel puțin ciudat, cu un turneu pe teren neutru, la Sfântu Gheorghe.

Prima partidă cu Dinamo București, în direct la TVR

Noul sezon debutează cu un turneu de 3 zile în care se vor desfășura meciurile corespunzatoare primelor 3 etape. Prima partidă este împotriva campioanei Dinamo București. Meciul va fi transmis de către TVR, marti 15 septembrie 2020, de la ora 18:25. Miercuri 16 septembrie contând pentru etapa a 2-a vom întâlni pe nou-promovata CSU Suceava, iar joi 17 septembrie pe HC Potaissa Turda.

Schimbări majore la nivelul lotului

Față de sezonul precedent conducerea clubului nostru a modificat structura de bază a echipei prin aducerea unor jucători experimentați în Liga Zimbrilor.

Mulțumim pentru colaborare!

Sezonul trecut am experimentat toate stările posibile, cel puțin la partidele de pe teren propriu; am plecat triști de la sală după partide pierdute, dar am avut parte de victorii cu echipe care păreau de neînvins, am strigat, am înjurat, am aplaudat.
Mulțumim pentru colaborare celor care nu mai fac parte din echipă: Nicolae Ungureanu, Ciprian Vancea, Alexandru Dedu, Ștefan Grigoraș, Alin Câmpan, Cosmin Capotă, Călin Hagiu și Vlad Sâncelean!

Bun venit în echipa noastră!

Vă urăm bun venit la CSM Făgăraș: Alexandru Bologa, Marius Mocanu, Adriana Țenghea, Vencel Csog, Adrian Dedea, Raul Fîntînă, Marek Korbel, Marko Lasika, Nikola Lazic, Bogdan Moisă, Dragoș Stoica!

Ne dorim ca acest sezon să fie cel mai bun de până acum și sperăm să avem parte de spectacol pe teren, chiar dacă debutul nu se face pe teren propriu și îl vom vedea la televizor!


Baftă CSM Făgăraș!

Cristian Ramba

Categories: Handbal