Echipa de handbal masculin condusă de Eugen Frățilă și Dumitru Opriș este în formă maximă; după ce au terminat sezonul regulat (seria D, divizia A) pe locul 3, la egalitate de puncte cu locul al 2-lea, printr-o conjuctură fericită, au ajuns să participe în play-off-ul pentru promovarea în Liga Națională.

www.frh.ro

Prima etapă a adus pe teren propriu CSM-ul din Sighișoara, formație incomodă, câștigătoare a sezonului regulat în aceeași serie cu noi.

Cu Sighișoara echipa noastră a mers din aproape în aproape. În septembrie 2021, a făcut un duș rece în deplasare (39-31), două luni mai târziu a urmat un egal acasă (28) și victoria a venit în debutul play-off-ului de promovare (24-23).

După prima etapă de play-off, are loc turul preliminar din Cupa României: CSM Făgăraș a trecut fără probleme de Sporting Ghimbav cu scorul de 31-26 (15-8).

Etapa a 2-a a fost în deplasare la Galați. Echipă cu care nu a avut contact în acest sezon, păreau de speriat pentru s-au clasat pe locul I în seria A, dar CSM Făgăraș bifează al doilea succes. CSU Galați-CSM Făgăraș 25-31(13-18).

Etapa a 3-a aduce la Făgăraș pe CSM Odorheiul Secuiesc, formație cunoscută nouă, cu care echipa noastră a bifat o victorie acasă și un eșec în deplasare contând pentru sezonul regulat.

A fost un meci disputat și de această dată, cu multe răsturnări de situație, dar la final echipa noastă își adjudecă cele 3 puncte puse în joc. CSM Făgăraș – CSM Odorheiul Secuiesc 28:23.

www.frh.ro

La tragerea la sorți pentru Cupa României echipa noastră a avut din nou șansă, nimerind ca adversar CSU Politehnica Timișoara, cel mai facil adversar posibil.

Partida a fost simplu act de prezență în teren, adversarul nu a pus probleme, astfel că antrenorii CSM au rulat tot lotul avut la dispoziție. CSM Făgăraș – CSU Poli Timișoara 36-24.

Așadar, după 5 partide CSM-ul a bifat 5 victorii. Palmaresul poate fi îmbunătățit cu eventuale victorii din următoarele partide din play-off: pe teren propriu cu CS Medgidia și în deplasare cu CSU Pitești.

În ceea ce privește Cupa României următorul advesrar va fi de calibrul Ligii I și anume CSM Bacău; lucru îmbucurător pentru spectatori este că partida se va desfășura pe teren propriu.

Categories: Handbal